Zoeken naar zin hier

Uw zoekactie voor zin hier leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 37 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Chatten en foto’s ruilen?
Iemand zin om nu zijn grote lul te laten zien en nog wat te chatten? Kan ook via kik of whatsapp als het leuk is… stuur me een foto en maak mijn kleine pik geil a.u.b.!  

Chatten en foto’s ruilen?
Gangbang 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gangbang
Welke dominante en liefst fors geschapen tops hebben zin om de bottom mee te gebruiken in een mini gangbang. Gaat door vanaf we 5 tops samen hebben. Zal doorgaan op een werkdag overdag. Geen fotoruil hier. Stats bottom: 52/1,89/86/17  

Gangbang
Bram 35 jaar Antwerpen - Edegem
Man zoekt discrete pijpdate, jij blijft passief
Wie heeft er zin om mij morgen te ontvangen voor een discrete hand- of blowjob? Gloryhole, auto, ontvangen kan allemaal. Jij blijft passief... discretie en hygiene nnodig. Enkel reactie op foto. Ik ben zelf 35j, normaal gebouwd en weinig ervaren.  
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fun
Hey. Wie heeft er nu nog zin in een geile date? Veel kan. Behaard is grote plus (maar zeker geen must). Ik ben een mannelijke behaarde gast van 39, licht mollig. Ik zoek tot max rond eigen leeftijd.  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor in het verlengde weekend iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
Vanavond 28 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Voor vanavond
Hey zin om deze avond in Ninove om je te laten vingeren, rimmen, neuken,.. Veel is mogelijk maar hygiëne vereist. Anoniem in donkere kamer mogelijk. 175/28/80 Max 30j aub.  
geil 56 jaar Limburg - Heers
vanavond nog
hoi, iemand nog zin om samen wat te spelen, rukken en pijpen?  
Zin 30 jaar Antwerpen - Geel
Wie kan me helpen
Wie kent er nog plaatsen waar mannen soms samenkomen om gewoon even te genieten? Soms heb ik gewoon zin in iets en zou ik willen dat ik ergens naartoe zou kunnen rijden. Wie kent er zo nog plaatsjes?  
Dave 48 jaar Limburg - Kinrooi
Zin?
Iemand zin in hete sex? Likken, pijpen, rimmen, assplay, toys, poppers,... ik laat mij eventueel ook graag neuken. ik ben 48j, slank 64kg, 1m77, proper gespoeld neukbaar kontje, halflang haar, ringbaardje, 16cm getrimd. Ik kan vanavond discreet ontvangen of verplaatsen in de regio. Mail mij met stats en wensen.  

Zin?
bigenieter 52 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Bi top met zin nu
Bi top met zin nu ik slanke verzorgde sportieve en volledig glad geschoren bi top wil graag lekker genieten nu van lekkere sexspel ,strelen,likken zuigen,pijpen ,tepels verwennen ,dit wederzijds en als je kontje gespoeld is wil ik dat wel lekker vingeren en daarna goed neuken safe ,dit alles discreet en met respect. Ik 170 64 kg 17x 3.5 en met zin Wie interesse mag ook lekker travje zijn, hoor ik graag snel met wat info en mss foto XXX  

Bi top met zin nu
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10